آموزش و همچنین نظارت ؛ راهکاری جهت کاهش عوارض فضای مجازی
آموزش و همچنین نظارت ؛ راهکاری جهت کاهش عوارض فضای مجازی
به نقل از پایگاه خبری فضای مجازی ایران فیمنا؛ اینترنت نگرانیهای جدیدی را در مورد نقض حریم خصوصی به وجود آورده می باشد. در دورهای که رایانهها میتوانند به صورت همیشگی همه چیز را ذخیره کنند تمام عکسهای آنلاین، بهروز کردنها، پستهای ارسالی و همچنین وبلاگ کاربر میتواند جهت دائما ذخیره می شود و همچنین آن اطلاعات با جمعآوری و همچنین پردازش […]

در صورتی که نگاه زشت و همچنین زیبا به پدیده تلگرام را کنار بگذاریم، آن فضای مجازی خیلی زیاد پرجاذبه جهت کودکان، به نوعی سبک زندگی کودکان ایرانی را دگرگون کرده می باشد که همین دگرگونی به تحلیل و همچنین بررسی کردن اکثرا و بیشتر مستلزم و نیاز دارد. آنکه چرا کودک ایرانی ترجیح میدهد در گوشه منزل و خانه کز کند و همچنین در تلگرام غرق می شود، ولی باید توجه داشت حاضر نیست با همنسلانش به بازی و همچنین ورزش بپردازد، پدیده جدیدی می باشد که کودکی در عصر حاضر را از نسلهای قبل، متمایز کرده می باشد.
با بررسی کردن محتوایی شبکههای فرهنگی و اجتماعی مبتنی بر گوشی موبایل میقدرت دیدن کرد که نفوذ بعضی تیمهای غیر اخلاقی، گروهکهای سیاسی و همچنین فرقهای به آن شبکهها و همچنین شبکهسازی آنان در راستای جذب اشخاص در طولانی مدت رواج یافته می باشد. همچنین به عنوان یکی از رواج پیدا کردهترین جرائم مرتبط به حوزه اخلاقی در آن شبکه میقدرت به ترویج فحشا ، بی عفتی و همچنین بی بند و همچنین باری در میان جوانان اشاره کرد. از دیگر موارد چالش برانگیز آن شبکههای فرهنگی و اجتماعی آن می باشد که با نصب بعضی از آن نرمافزارها روی گوشی ، به شرکت مورد نظر اجازه میدهید که به تمام شمارههای دفترچه تلفن تو دسترسی پیدا کند، آن برنامه جذاب و جالب و خوب میتواند هر لحظه بدون اجازه تو به هر دو دوربین تو دسترسی داشته باشد و همچنین ضبط تصویر کند.
بهتر می باشد بدانید بعضی از شرکتهای سازنده گوشیهای هوشمند امکان دسترسی به کلیه قسمتهای گوشی را در اختیار نرم افزار قرار داده می باشد، همچنین نرم افزارهای مبتنی بر گوشی موبایل با نصب روی تلفن همراه قادر خواهند بود اطلاعاتی که از طریق اپراتورهای داخلی تلفن همراه منتقل میشوند را شنود کنند و همچنین آن خود یک تهدید پهناور و بزرگ امنیتی محسوب می می شود.شامل اهداف پنهانی آن نرم افزارها آن می باشد که بدون اجازه تو شروع به ضبط صدای تو کرده و همچنین همچنین تصاویری را ارسال کنند، ضمن آنکه مکان دقیق تو را نیز مخابره میکند.
پیشامد جدید «هرزه نگاری»
امروز پیشامد جدید «هرزه نگاری» شامل مهم ترین چالش های خانواده ها در سراسر دنیا را تشکیل می دهد و همچنین به دغدغه اصلی آنها تغییر پیدا کردن گشته می باشد. نتایج پژوهشی در استرالیا نشان داد ۵۰ قسمت و بخش جوانان و نوجوانان ۱۱ تا ۱۷ ساله در اینترنت با محتواهای زشت و همچنین منزجر کننده مواجه شده اند. در هلند نیز ۵۰ قسمت و بخش کودکان در بهره بری و استفاده از اینترنت با موارد ناخوش و غمگین کننده، ناخوشایند و همچنین اضطراب آور روبه رو شده اند.در استرالیا نتایج آن هم پژوهش نشان داد ۳۸ قسمت و بخش پسران جوان و همچنین ۲ قسمت و بخش دخترک های جوان و ازدواج نکرده نوجوان در اینترنت وبسایت و مرکز خبرهای جدید های « غیر اخلاقی» را جستجو کرده اند. در هر صورت میانگین سنی اولین مواجهه با محتوای هرزه نگارانه در اینترنت به یازده سال شمسی رسیده می باشد که از پیشامد جدید ای جدی با ابعاد جهانی خبر می دهد.
آموزش تجربه و مهارت بالا های بهره بری و استفاده از رسانه های جدید به ویژه اینترنت، می تواند در قالب دوره ها و همچنین کلاس های آموزشی کوتاه مدت پیگیری می شود. نمایش آن کلاس ها از جانب نهادهای آموزشی مانند مدارس جهت والدین یا نهادهای شهری مانند شهرداری ها و همچنین فرهنگسراها جهت همه شهروندان می تواند به فراگیر شدن و همچنین گسترش سواد دیجیتالی کمک کند. حکومت بایستی و حتما در ابتدا سواد رسانهای شهروندان و مردم شهر را افزایش دهد تا والدین بتوانند به کودکانشان در مورد مزایا و همچنین معایب تلگرام مشاوره بدهند.درد ما آن می باشد که بسیاری از کودکان و همچنین جوانان و نوجوانان ایرانی در بهره بری و استفاده از دانش فناورانه در فضای مجازی، خیلی زیاد جلوتر از پدر و همچنین مادرشان خواهند بود. در واقع، بسیاری از خانوادهها در مقابل کودکشان، خلع سلاح شدهاند و همچنین کودک از آنها خیلی اکثرا و بیشتر در مورد فضای مجازی میداند.