نهضت سواد آموزی رسانه ای، شاید هنگام و زمانی که دیگر
نهضت سواد آموزی رسانه ای، شاید هنگام و زمانی که دیگر
به نقل از پایگاه خبری فضای مجازی ایران فیمنا، دهه ۷۰ و همچنین ۸۰ در ایران نهضت سواد آموزی به آخر خود رسیده بود تا افرادی که سواد خواندن و همچنین نوشتن را ندارند بتوانند مثل دیگر اشخاص جامعه از نعمت خواندن و همچنین نوشتن برخوردار می شود. آن هم روزها سازمانی هم جهت آن مشکل تشکیل شد و همچنین تمام ارگان […]
به نقل از پایگاه خبری فضای مجازی ایران فیمنا، دهه ۷۰ و همچنین ۸۰ در ایران نهضت سواد آموزی به آخر خود رسیده بود تا افرادی که سواد خواندن و همچنین نوشتن را ندارند بتوانند مثل دیگر اشخاص جامعه از نعمت خواندن و همچنین نوشتن برخوردار می شود. آن هم روزها سازمانی هم جهت آن مشکل تشکیل شد و همچنین تمام ارگان ها و همچنین رسانه ها تمام تلاش خود را جهت کمک به آن نهاد انجام دادند. به طوری که هم اکنون بیش از ۹۵ قسمت و بخش از شهروندان و مردم شهر سواد خواندن و همچنین نوشتن دارند.
ولی باید توجه داشت شاید در میان اطرفیان خود دیده باشیم که کسی که حتی سواد خواندن و همچنین نوشتن هم ندارد ولی باید توجه داشت با کامپیوتر و همچنین یا تلفن همراه مشغول می باشد.
با گسترش فناوری آن روزها شهروندان و مردم شهر اکثرا و بیشتر از آنکه محتاج خواندن و همچنین نوشتن باشند مشغول دیدن و همچنین یا شنیدن فیلم دیدنی و جذاب عکس صوت در فضای رسانه ای خواهند بود بدون انکه اندک مطالعه و همچنین یا آموزشی در آن ارتباط و رابطه دیده باشند.
چه خوب می باشد با کمی تأمل به آن سوالات توجه نمائیم:
سواد رسانه ای چیست؟ و همچنین چه ضرورتی دارد؟
چند قسمت و بخش از اشخاص جامعه سواد رسانه ای دارند؟
چه تیم ها و همچنین افرادی نمی خواهند سواد رسانه ای در کشور افزایش پیدا کند؟ و همچنین چه هدفی را دنبال می کنند؟
آیا اهمیت سواد رسانه ای کمتر از سواد خواندن و همچنین نوشتن می باشد؟
فردی که سواد رسانه ای ندارد دچار چه خطرات و همچنین مشکلاتی خواهد شد؟
جامعه ای که اکثریت اشخاص آن هم سواد رسانه ای ندارند دچار چه مشکلاتی خواهد شد؟
چه ارگان و همچنین یا سازمانی مسئول ارتقای سواد رسانه ای در کشور می باشد؟
آموزش و همچنین پرورش، خانواده، رسانه ملی، شواری عالی فضای مجازی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین… هر کدام چه وظایفی دارند؟
هر روز خدا چه تعداد اشخاص قربانی بی سوادی سواد رسانه ای می شوند؟
دشمن از بی سوادی رسانه ای شهروندان و مردم شهر چه بهره برداری می تواند انجام دهد؟
رهبری معظم انقلاب هم در حکم انتساب افراد جدید شورای عالی فضای مجازی ۱۰ دستور را ابلاغ می فرمایند که بند هفتم آن دستور اشاره مستقیم به موضوع سواد رسانه های دارد:
بند هفتم:
«ترویج هنجارها، ارزشها و همچنین سبک زندگی اسلامی ایرانی و همچنین ممانعت از رخنهها و همچنین آسیبهای فرهنگی و همچنین فرهنگی و اجتماعی در آن عرصه و همچنین مقابله مؤثر با تهاجم همهجانبه فرهنگی و همچنین نیز ارتقای فرهنگ کاربری و همچنین سواد فضای مجازی جامعه.»
ای کاش مسئولین دستورات رهبری در ارتباط و رابطه با فضای مجازی را پیگیری کنند تا بتوانیم به نحو احسن از فضای رسانه ای و همچنین مجازی بهره بری و استفاده ببریم.
و همچنین هزاران سؤال دیگر…
به امید روزی که نهضت و همچنین سازمانی جهت افزایش سواد رسانه ای در کشور تشکیل می شود و همچنین تمام ارگان ها و همچنین نهاد ها تمام تلاش خود را در آن باره انجام دهند تا جایی که بتوان مدعی شد که ۹۵ قسمت و بخش اشخاص جامعه از با سواد رسانه ای خواهند بود.
نویسنده: حسن عبدالصمد / بایستی و حتما کاری کرد